Ортопедични стелки Tacco Nova Maximize

Tacco Nova Arch Support Orthotic

3/4 ортопедични стелки от естествена кожа за ефективно поддържане на двата свода на стъпалата.

More details

Tacco Nova Arch Support Orthotic <p><strong>Действие</strong>: 3/4 ортопедични стелки за поддържане на двата свода, с пореста подложка за опора на стъпалото и вградени възглавнички. Ефективно поддържат надлъжния и напречния свод на стъпалата, ходилата и глезените. Облекчават натоварването на мускулите,  сухожилията и връзките на краката.<br />Лицевата страна е от естествена кожа. Предлага се в два цвята: в цвят на естествена кожа и черен.</p> <p><strong>Препоръчва се при</strong>: Падане на надлъжния и напречния свод на стъпалата.<br /> За профилактика при хора, продължително стоящи прави - лекари, зъболекари, фризьори, продавачи. Предназначени както за мъже, така и за жени.</p> <p><strong>Приложение</strong>: Поставят се в задната част на обувките, като  се залепват към обувките с лепенки. Запълват 3/4 от дължината на обувките. Може да се носят и в отворени обувки.</p> <p><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>:</span> </strong>676<strong><br /></strong></span></span></p> <p><strong>Производител</strong>: Tacco Footcare International GmbH</p>
18,25 лв.

Действие: 3/4 ортопедични стелки за поддържане на двата свода, с пореста подложка за опора на стъпалото и вградени възглавнички. Ефективно поддържат надлъжния и напречния свод на стъпалата, ходилата и глезените. Облекчават натоварването на мускулите,  сухожилията и връзките на краката.
Лицевата страна е от естествена кожа. Предлага се в два цвята: в цвят на естествена кожа и черен.

Препоръчва се при: Падане на надлъжния и напречния свод на стъпалата.
За профилактика при хора, продължително стоящи прави - лекари, зъболекари, фризьори, продавачи. Предназначени както за мъже, така и за жени.

Приложение: Поставят се в задната част на обувките, като  се залепват към обувките с лепенки. Запълват 3/4 от дължината на обувките. Може да се носят и в отворени обувки.

Код на продукта: 676

Производител: Tacco Footcare International GmbH

Newsletter

Catalog BERKEMANN 2020/2021

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Contact us

Our support hotline is available 24/7.

PhoneТел./факс: 042 602262 Мобилни: 0878 874721; 0878109990; 0888 884721

Contact our expert support team!

PayPal