Кожени стелки за обувки Salamander Comfort Maximize

Salamander Comfort Кожени стелки за обувки

  • Осигуряват хигиена и комфорт, подходящи за всички сезони
  • Поемат влагата от изпотяване
  • Предотвратяват появата на неприятна миризма в обувките

More details

Salamander Comfort Кожени стелки за обувки <p><strong>Действие</strong>: Тънки кожени стелки за обувки, които осигуряват хигиена и комфорт през всички сезони. Изработени от естествена кожа и пеноматериал, импрегниран с активен въглен. Горният слой поема образуващата се при целодневното носене на обувките влага, слоят от пеноматериал осигурява мекота и удобство при използване. Активният въглен предпазва от появата на неприятна миризма в обувките.</p> <p>Идеални за освежаване на обувките, за подмяна на захабени стелки или за предпазване на краката от досег с изкуствените материали, както и за противодействие на неприятната миризма на обувките.</p> <p class="MsoNormal"><strong></strong><strong>Начин на употреба: </strong>Стелките се поставят в обувките с кожената страна нагоре.<span style="background: #ffffff none repeat scroll 0% 0%;">Запазват своята свежест по-дълго време, ако се проветряват периодично след използване. </span></p> <p class="MsoNormal">Могат да се почистват с парче мек памучен плат, напоен със слаб спиртен разтвор. Да не се сушат на нагревателни уреди.</p> <p><strong>Размери</strong>: 36 - 50 (всички дамски и мъжки номера)</p> <p><strong>Код на продукта</strong>: 8708</p> <p><strong>Производител</strong>: Melvo GmbH, Германия</p>
10,83 лв.

Действие: Тънки кожени стелки за обувки, които осигуряват хигиена и комфорт през всички сезони. Изработени от естествена кожа и пеноматериал, импрегниран с активен въглен. Горният слой поема образуващата се при целодневното носене на обувките влага, слоят от пеноматериал осигурява мекота и удобство при използване. Активният въглен предпазва от появата на неприятна миризма в обувките.

Идеални за освежаване на обувките, за подмяна на захабени стелки или за предпазване на краката от досег с изкуствените материали, както и за противодействие на неприятната миризма на обувките.

Начин на употреба: Стелките се поставят в обувките с кожената страна нагоре.Запазват своята свежест по-дълго време, ако се проветряват периодично след използване.

Могат да се почистват с парче мек памучен плат, напоен със слаб спиртен разтвор. Да не се сушат на нагревателни уреди.

Размери: 36 - 50 (всички дамски и мъжки номера)

Код на продукта: 8708

Производител: Melvo GmbH, Германия

Newsletter

Catalog BERKEMANN 2020/2021

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Contact us

Our support hotline is available 24/7.

PhoneТел./факс: 042 602262 Мобилни: 0878 874721; 0878109990; 0888 884721

Contact our expert support team!

PayPal