Нокторезачка за крака Maximize

Нокторезачка за крака

  • За подрязване дори на дебели и твърди нокти
  • Спомага да се предотврати впиването на ноктите
  • Събира изрязаните нокти в специална пластмасова кутия

More details

Нокторезачка за крака <p><span style="color: #333333;">Нокторезачката за крака на Шол изрязва добре </span>дори дебели и твърди нокти. Специалният дизайн за право изрязване спомага да се избегне впиването на ноктите. Снабдена е с удобна горна дръжка за лесно хващане, сигурно и точно изрязване. Пластмасовата кутия събира изрязаните нокти, за да можете да ги изхвърляте лесно и хигиенично.</p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Приложение</strong>: Горната метална дръжка се повдига леко и се завърта на 180 градуса, за да заеме позиция за рязане. След като приключите, плъзнете надолу пластмасовата кутия, за да изхвърлите отпадъчите.<br />За да избегнете впиването на ноктите, изрязвайте ги прави и не много къси. Ако ноктите ви са остри и твърди, използвайте <a href="-scholl/shop.product_details/22/flypage_images.tpl/636.html">разтвора за ометокяване на нокти на Scholl</a>, за да намалите дискомфорта.<br /></span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Внимание</strong>: Прекомерното изрязване на ъгълчетата може да доведе до впиването им в месестата част на пръстите, което води до болки и инфекции.</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: 3879<br /></span></p> <p><strong>Производител:</strong> SSL International plc</p>
9,67 лв.

Нокторезачката за крака на Шол изрязва добре дори дебели и твърди нокти. Специалният дизайн за право изрязване спомага да се избегне впиването на ноктите. Снабдена е с удобна горна дръжка за лесно хващане, сигурно и точно изрязване. Пластмасовата кутия събира изрязаните нокти, за да можете да ги изхвърляте лесно и хигиенично.

Приложение: Горната метална дръжка се повдига леко и се завърта на 180 градуса, за да заеме позиция за рязане. След като приключите, плъзнете надолу пластмасовата кутия, за да изхвърлите отпадъчите.
За да избегнете впиването на ноктите, изрязвайте ги прави и не много къси. Ако ноктите ви са остри и твърди, използвайте разтвора за ометокяване на нокти на Scholl, за да намалите дискомфорта.

Внимание: Прекомерното изрязване на ъгълчетата може да доведе до впиването им в месестата част на пръстите, което води до болки и инфекции.

Код на продукта: 3879

Производител: SSL International plc

Newsletter

Catalog BERKEMANN 2019/2020

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog ARA Есен – Зима 2019/2020

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2019/2020

For orders from the catalog please

contact us.

Contact us

Our support hotline is available 24/7.

PhoneТел./факс: 042 602262 Мобилни: 0878 874721; 0878109990; 0888 884721

Contact our expert support team!

PayPal