Birki's Super-Birki Maximize

Birki's Super-Birki

  • С подменяема стелка за по-добра хигиена и удобство
  • Устойчиви, с неплъзгаща се подметка
  • Произведени от мек и дълготраен, лесно почистващ се материал
  • Цветове: бели, черни, сини, залени, червени, кафяви

More details

Birki's Super-Birki <p>Най-популярният модел професионални чехли на Birki's - водоустойчиви, тип „сабо“, с безшевна лята конструкция, идеални за професионална среда и за свободното време. Включват подвижна и подменяема стелка. Петата е леко повдигната, а подметката е стабилна, неплъзгаща се, устойчива на киселини и мазнини. Предлагат удобство и ефективна защита на краката от влага,  устойчиви на киселини и мазнини.</p> <ul> <li>Специално проектираните грайфери и материал на подметките предотвратяват подхлъзването върху мокри и мазни повърхности.</li> <li>Подвижните анатомични стелки са направени от корк,  покрити с естествен памучен материал. Могат да се вадят и  перат при температура до 30<sup>о</sup>C. При необходимост от подмяна отделно се предлагат <a href="-scholl/shop.product_details/36/flypage_images.tpl/668.html">резервни стелки.</a></li> <li>Чехлите се почистват лесно, достатъчно е да се измият с вода и да се оставят да изсъхнат, но може и да се дезинфекцират при температура до 60<sup>о</sup> C.</li> </ul> <p>На този етап професионални чехли Birki's се внасят по поръчка. Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. Моля, свържете се с нас за повече подробности.</p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Материал</strong>: </span><a href="index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=2906:-birkis&amp;catid=41:birkenstock">Polyurethane (PU)</a></p> <p>                     <a href="index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=61:eva&amp;catid=38:ara"> EVA</a>/текстил (стелки)</p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Височина</strong>: 2,5 см</span></p> <p><strong>Производител</strong>: Birki Schuh GmbH, Германия</p>
74,17 лв.

Най-популярният модел професионални чехли на Birki's - водоустойчиви, тип „сабо“, с безшевна лята конструкция, идеални за професионална среда и за свободното време. Включват подвижна и подменяема стелка. Петата е леко повдигната, а подметката е стабилна, неплъзгаща се, устойчива на киселини и мазнини. Предлагат удобство и ефективна защита на краката от влага,  устойчиви на киселини и мазнини.

  • Специално проектираните грайфери и материал на подметките предотвратяват подхлъзването върху мокри и мазни повърхности.
  • Подвижните анатомични стелки са направени от корк,  покрити с естествен памучен материал. Могат да се вадят и  перат при температура до 30оC. При необходимост от подмяна отделно се предлагат резервни стелки.
  • Чехлите се почистват лесно, достатъчно е да се измият с вода и да се оставят да изсъхнат, но може и да се дезинфекцират при температура до 60о C.

На този етап професионални чехли Birki's се внасят по поръчка. Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. Моля, свържете се с нас за повече подробности.

Материал: Polyurethane (PU)

                      EVA/текстил (стелки)

Височина: 2,5 см

Производител: Birki Schuh GmbH, Германия

  • Colour: зелен

Newsletter

Catalog BERKEMANN 2020/2021

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Contact us

Our support hotline is available 24/7.

PhoneТел./факс: 042 602262 Мобилни: 0878 874721; 0878109990; 0888 884721

Contact our expert support team!

PayPal