Предпазители от гел за каишки Scholl Party Feet Maximize

Предпазители от гел за каишки Scholl Party Feet

Създават сигурност и комфорт през лятото като не позволяват на каишките да се изхлузят или протрият крака.

More details

374

Предпазители от гел за каишки Scholl Party Feet <p>Предпазителите от гел за каишки Party Feet на Scholl не позволяват изхлузването на каишките на обувки и сандали. Направени от гел, те предпазват глезена от протриване или нараняване от каишките.  Закрепват се добре, предпазват и осигуряват удобство през лятото. Почистват се с вода и препарат и могат да бъдат използвани многократно.</p> <p><strong>П</strong><strong>риложение</strong>: Отлепете предпазителя от защитния слой.  Поставете залепващата му страна от вътрешната страна на каишката и притиснете силно.<br /><strong></strong></p> <p><strong>Внимание</strong>: Да се прекрати употребата при неблагоприятна реакция. Да се пази далеч от деца.</p> <p><strong>Състав</strong>: 100% полиуретанов гел.</p> <p><strong>Производител</strong>: SSL International plc</p>
5,75 лв.

Предпазителите от гел за каишки Party Feet на Scholl не позволяват изхлузването на каишките на обувки и сандали. Направени от гел, те предпазват глезена от протриване или нараняване от каишките.  Закрепват се добре, предпазват и осигуряват удобство през лятото. Почистват се с вода и препарат и могат да бъдат използвани многократно.

Приложение: Отлепете предпазителя от защитния слой.  Поставете залепващата му страна от вътрешната страна на каишката и притиснете силно.

Внимание: Да се прекрати употребата при неблагоприятна реакция. Да се пази далеч от деца.

Състав: 100% полиуретанов гел.

Производител: SSL International plc

Newsletter

Catalog BERKEMANN 2020/2021

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Contact us

Our support hotline is available 24/7.

PhoneТел./факс: 042 602262 Мобилни: 0878 874721; 0878109990; 0888 884721

Contact our expert support team!

PayPal