Предпазители за токчета - прозрачни и черни Maximize

Предпазители за токчета - прозрачни и черни

  • Невидими предпазители за токчета - против надраскване и надиране
  • Ефективно предпазване на новите и коригиране на повредени токчета
Лесно прилагане - фолио, което се свива под въздействието на топлината от сешоар

More details

Предпазители за токчета - прозрачни и черни <p><strong>Предназначение</strong>: Почти всички любителки на високите токчета са се сблъсквали с неприятния проблем да се върнат вкъщи и да установят, че любимите им чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите... <br /> Този продукт може да Ви помогне <strong>да предпазите или да коригирате</strong> вече надраскани обувки с висок или облечен ток. Plastic Fantastic® представляват тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и „запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура - за целта е достатъчно е да се използва дамски сешоар.</p> <p> </p> <p><object width="350" height="208" data="http://www.youtube.com/v/YZ6dpax6t4E?version=3&amp;hl=bg_BG&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/YZ6dpax6t4E?version=3&amp;hl=bg_BG&amp;rel=0" /></object></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Начин на употреба:</strong><br />1. Почистете добре токчетата на обувките и загладете, ако има неравности. Ако използвате прозрачните предпазители, </span><span style="color: #333333;">може да се коригирате </span><span style="color: #333333;">надрасканото място с боя в съответния цвят. <br />2. Изберете подходящия размер предпазители и ги поставете на токчетата, като подрежите дължината им в зависимост от токчетата.<br />3. Включете сешоара на максимална степен и нагрявайте в продължение на няколко минути, докато предпазителите се свият и прилепнат добре по формата на токчетата. Може да се използва също гореща пара от чайник или друг източник на топлина.<br /></span>4. Когато установите, че предпазителите са износени и се нуждаят от подмяна, трябва само да направите малък разрез в горната част, да ги издърпате и да поставите нови.</p> <p>Предпазителите за токчета Plastic Fantastic® се предлагат в <strong>2 цвята</strong> - черни и прозрачни.</p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание: </strong></span>Всяка опаковка съдържа <strong>2 чифта</strong> предпазители Plastic Fantastic® от един цвят в различни размери:</p> <p><strong>Код на продукта:</strong> 4000</p> <ul type="disc"> <li>един за тънки токчета;</li> <li>един за по-широки токчета.</li> </ul> <p style="text-align: justify;"> </p> <p> </p>
8,33 лв.

Предназначение: Почти всички любителки на високите токчета са се сблъсквали с неприятния проблем да се върнат вкъщи и да установят, че любимите им чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите...
Този продукт може да Ви помогне да предпазите или да коригирате вече надраскани обувки с висок или облечен ток. Plastic Fantastic® представляват тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и „запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура - за целта е достатъчно е да се използва дамски сешоар.

 

Начин на употреба:
1. Почистете добре токчетата на обувките и загладете, ако има неравности. Ако използвате прозрачните предпазители,
може да се коригирате надрасканото място с боя в съответния цвят.
2. Изберете подходящия размер предпазители и ги поставете на токчетата, като подрежите дължината им в зависимост от токчетата.
3. Включете сешоара на максимална степен и нагрявайте в продължение на няколко минути, докато предпазителите се свият и прилепнат добре по формата на токчетата. Може да се използва също гореща пара от чайник или друг източник на топлина.
4. Когато установите, че предпазителите са износени и се нуждаят от подмяна, трябва само да направите малък разрез в горната част, да ги издърпате и да поставите нови.

Предпазителите за токчета Plastic Fantastic® се предлагат в 2 цвята - черни и прозрачни.

Съдържание: Всяка опаковка съдържа 2 чифта предпазители Plastic Fantastic® от един цвят в различни размери:

Код на продукта: 4000

  • един за тънки токчета;
  • един за по-широки токчета.

 

 

Newsletter

Catalog BERKEMANN 2020/2021

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Catalog LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

For orders from the catalog please

contact us.

Contact us

Our support hotline is available 24/7.

PhoneТел./факс: 042 602262 Мобилни: 0878 874721; 0878109990; 0888 884721

Contact our expert support team!

PayPal